Болките во вратот ќе исчезнат – ви требаат две состојки од вашата кујна

Болките во вратот ќе исчезнат – ви требаат две состојки од вашата кујна

Направете супер корисен лек. Ви требаат 10 лажички сол и 20 лажички маслиново масло.Оваа мешавина помага за болки во вратот.

Измасирајте го подрачјето со смесата, по 2-3 минути на почеток, а потоа покачувајте додека не дојдете до 20 минути на ден.

Болката ќе исчезне.