Ако сте пушач јадете го ова често – помага да се исчисти телото од отрови

Ако сте пушач јадете го ова често – помага да се исчисти телото од отрови

Ако и вие сте пушач, тогаш треба да се погрижите да консумирате намирници кои го чистат телото од отровите.

Јадете често спанаќ, бидејќи тој е полн со фолна киселина која е многу корисна и здрава.

Важна е за развојот на телото, а помага и да се исчистиме од отрови и никотин.

Прочитај повеќе на Gotvi.mk:

Смеса за откажување од цигари

Со ова ќе ги снема дамките од кафе и цигари

Ослободете се од мирисот на цигари дома

Изгасете ги цигарите еднаш засекогаш

Храна против цигари