Алиштата и домот нема да мирисаат на цигари – трикот не може да биде поедноставен

Алиштата и домот нема да мирисаат на цигари – трикот не може да биде поедноставен

Ова е трик кој супер ќе ви послужи на ладното време.

Ако домот ви мириса на цигари, освен што секако мора да проветрите, земете сад и наполнете го со вода, па ставете главица кромид.

Оставете го преку ноќ садот и ќе ги впие сите лоши мириси.

Прочитај повеќе на Gotvi.mk:

Смеса за откажување од цигари

Со ова ќе ги снема дамките од кафе и цигари

Ослободете се од мирисот на цигари дома

Изгасете ги цигарите еднаш засекогаш

Храна против цигари