Испрскајте ја кожата со ова – ќе биде здрава и сјајна и нема да пука и на студот

Испрскајте ја кожата со ова – ќе биде здрава и сјајна и нема да пука и на студот

Ако сакате да изгледате здраво и кожата да ви сјае, ви треба само црн чај.

Земете две шолји црн чај и ставете го во пластично шише со прскалка.

Напрскајте си ја кожата и оставете да се исуши, па ќе забележите по неколку дена супер сјај.

Прочитај повеќе на Gotvi.mk:

Чај за желудникот – нема да имате мака

Чај кој лекува од сите болести и чисти од отрови

Чај против слабокрвност

Домашни чајни кекси

Чај од шумска јагода

Чај од леска – малкумина знаат колку лекува