Нема да заспиете и ќе бидете подувани – ова не го јадете никако пред легнување

Нема да заспиете и ќе бидете подувани – ова не го јадете никако пред легнување

Постојат намирници кои не треба да ги користите пред спиење.

Една е кафето, како и темното чоколадо, но и сирењето.

Тие го раздразнуваат стомакот и ве држат будни.

Не јадете но луто, но зачинета храна.

Не јадете ни колачи, торта и сладолед.

 

Прочитај повеќе на Gotvi.mk:

Чај за желудникот – нема да имате мака

Чај кој лекува од сите болести и чисти од отрови

Чај против слабокрвност

Домашни чајни кекси

Чај од шумска јагода

Чај од леска – малкумина знаат колку лекува