Кога пржите компири додадете го ова – ќе бидат уште повкусни

Кога пржите компири додадете го ова – ќе бидат уште повкусни

Сите сакаме пржени компири, а има начин и како на омиленото јадење уште повеќе да му го подобриме вкусот.
Се што треба е при пржењето да ставиме малку рузмарин во маслото.