Продолжува големата наградна игра на Пекабеско – Извлечени првите добитници на Samsung Note 9 и ваучер од Карес

Продолжува големата наградна игра на Пекабеско – Извлечени првите добитници на Samsung Note 9 и ваучер од Карес

Познати се првите добитници во големата наградна игра на Пекабеско, „Пекабета за цело семејство“: http://www.pekabesko.com.mk/b/19/dobitnici-prva-nedela

Но, има уште шанси 🙂 Наградната игра продолжува до 16.12, а многу награди чекаат на вас.

Три најсреќни семејства ќе одат во најубавите забавни паркови во Европа и тоа: забавниот парк Lisberg во Шведска, забавниот парк Phantasialend во Германија и забавениот парк Parque Warner во Шпанија.

Секоја недела ќе се доделуваат и телефони Samsung Note 9, ваучери од Kares во вредност од 10.000 денари, потоа маици, торби и капи Пекабета, како и друштвени игри Меморија.

Секој кој сака да учествува во наградната игра потребно е од 15.10 до 16.12 да купи една или повеќе Пекабета паштети и кодот од фискалната сметка да го испрати на 149 941 и порака со следнава содржина: тараба, број на фискална сметка, празно место, час и минута на купување – пример #____ (број на сметка) __:__ (час и минута на купување).

Производи кои учествуваат во наградната игра се Пекабета кокошја паштета, Пекабета кокошја пикант паштета и сет 2+1 Пекабета кокошја паштета кои можат да се купат низ цела Македонија. Цената на CMC порака изнесува 5,9 денари со вклучен ДДВ, а фискалната сметка задолжително треба да се зачува.

Од еден телефонски број може да се испраќаат НЕОГРАНИЧЕН број на СМС пораки, но една фискална сметка со некој од купените производи наведени може да учествува во наградната игра САМО ЕДНАШ. Исто така, сите недобитни пораки продолжуваат да учествуваат во наградната игра.

Правилата, како и други информации за наградната игра може да прочитате детално на следниот линк: http://www.pekabesko.com.mk/c/8/nagradna-igra

Пекабета паштетите се најновиот член на Пекабеско семејството и се првите домашни паштети со премиум квалитет. Пекабета не содржи конзерванси и е направена од квалитетно кокошкино месо.

singlepost_text