Прв ден Саем на мебел – Југоекспорт Стил со одлична понуда и посетеност

Прв ден Саем на мебел – Југоекспорт Стил со одлична понуда и посетеност

Овогодинешниот Саем на мебел 2018 се одржува во периодот од 09 до 14 Октомври во спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје.

Етаблираниот бренд за мебел, Југоекспорт Стил со одлична понуда и посетеност за време на првиот саемски ден. На нивниот штанд во втората саемска хала, на едно место ќе ги најдете сите најголеми светски брендови на мебел со специјални попусти.

Сите каталози со саемски промотивни цени кои се состојат од повеќе од 300 производи можете да ги погледнете тука: http://www.jugoexportstil.com.mk/Home/Promotions

Контакт телефоните и другите информации за салоните можете да ги погледнете на следниот линк: http://www.jugoexportstil.com.mk/Home/Contact

Југоекспорт Стил нуди бесплатен транспорт и монтажа низ цела Македонија. Исто така, Југоекспорт Стил овозможи директна нарачка и електронско плаќање преку нивната веб страна, односно преку првиот мебел e-shop во Македонија на компанијата пуштен во употреба во 2017 година.