Кога правите колачи со квасец и прашок за пециво најважно е ова – вака нема шанси да не успеат

Кога правите колачи со квасец и прашок за пециво најважно е ова – вака нема шанси да не успеат

Кога правите колачи со квасец и прашок за пциво, мора да внимавате во каква рерна ги ставате, за да излезат како што треба, не премногу суви и вкусни.

Се што треба е да ги ставите во добро загреана рерна да се печат, а не да ги ставите додека се загрева.

Пробајте и ќе видите разлика.

Повеќе десерти на Готви.мк:

Конечно: Највскуниот десерт за кој даваме куп пари: Еве како да го направите дома

Супер рецепт: Леден кафе колач

Нема веќе стоење до шпорет: Колач без печење, совршен за горештините

Ваков рецепт за сутлијаш немате пробано до сега

Направете чоко мус и гостите ќе ве обожаваат

ВИДЕО: Брз рецепт за некалоричен сладолед