Помага за запушени артерии подобро од лек – користете го често

Помага за запушени артерии подобро од лек – користете го често

Постои намирница која многу помага за проблемот со запушени артерии во телото, и тоа подобро и од лекови.

Се работи за моќниот овес кој има многу растворливи влакна во себе, а тие не дозволуваат да се создаде холестерол во нашето тело.

Влакната се врзуваат со холестеролот и го топат во телото.

Се покажало дека треба да јадете шолја ипол до две овес на ден и проблемот ќе биде решен.

Прочитај повеќе на Gotvi.mk:

Чај за желудникот – нема да имате мака

Чај кој лекува од сите болести и чисти од отрови

Чај против слабокрвност

Домашни чајни кекси

Чај од шумска јагода

Чај од леска – малкумина знаат колку лекува