Видео: „Распукани” велигденски јајца – Ви треба само изолир лента

Видео: „Распукани” велигденски јајца – Ви треба само изолир лента

Направете совршени јајца за Велигден со бои и хартија.Јајцата офарбајте ги со посветла боја, па нека се исушат, а потоа исечете изолир трака со облици по желба. Во видеото се прикажани триаголници.

Залепете од нив, па офарбајте го јајцето со друга нијанса.

Се е прикажано во видеото:

Повеќе рецепти на Gotvi.mk:

Велигденски јајца со ружички

Фарбање јајца со памук

Офарбајте јајца со весници

7 техники за фарбање јајца

Сакате совршено пржени јајца?

ВИДЕО: Дали досега погрешно сме ги пржеле јајцата?

ВИДЕО: Шест одлични готварски трикови

ВИДЕО: Готварски трик – како одеднаш да излупите 3 варени јајца

Ги чувате јајцата на вратата од фрижидерот?