Видео: Никогаш не би се сетиле да офарбате јајца вака – Готови за минута

Видео: Никогаш не би се сетиле да офарбате јајца вака – Готови за минута

Направете креативни јајца за Велигден со пена за бричење и боја за храна.Навистина е лесно и брзо, само ставате се во еден сад, го валкате јајцето и потоа сушите.

Ова е деталната постапка:

Повеќе рецепти на Gotvi.mk:

Фарбање јајца со памук

Офарбајте јајца со весници

7 техники за фарбање јајца

Сакате совршено пржени јајца?

ВИДЕО: Дали досега погрешно сме ги пржеле јајцата?

ВИДЕО: Шест одлични готварски трикови