Не давајте пари – Направете сами таблета за перење садови во машина

Не давајте пари – Направете сами таблета за перење садови во машина

За сите оние кои имаат машини за перење на садовите, знаат колку се скапи таблетите кои ги вадат дамките.

Сепак, наместо да давате многу пари, сега може да направите природно средство дома.

Потребно е во делот за таблетата да ставите малку детергент за садови, па сода бикарбона, и на крајот сол. Целиот простор треба да биде исполнет.

Вклучете ја машината според стандардната процедура и тоа е тоа.

Прочитај повеќе на Gotvi.mk:

Исчистете ја машината за садови

Машината за садови се чисти во три чекори

Машината за садови има и друга намена

Оваа овошка ги пере садовите како детергент

Намирница за чисти садови

singlepost_text