Кожата е мека, бричењето никогаш полесно – Замена за пена за бричење од кујната

Кожата е мека, бричењето никогаш полесно – Замена за пена за бричење од кујната

Мажите често имаат мака со бричењето, а најтешка ситуација е доколку во последен миг останете без пена за бричење.

Но, постои една состојка од кујната која заменува пена за бричење.

Ви треба маслиново масло, кое не само што ќе го олесни движењето на бричот, туку и ќе ја хидрира кожата и ќе ја направи мека.

Прочитај повеќе на Gotvi.mk:

Клучни совети за опаѓање на коса кај мажите

Мажите се ѕверови во кревет со оваа намирница

Нема да ви падне влакно од косата со оваа смеса

Исправете ја косата на здрав и природен начин

Како да ја отстраните бојата на коса која не ви се допаѓа

Маска за коса со која не се мерат ни најскапи препарати

Ви паѓа и ви се крши косата? – ова е решение