Биди креативен, испрати фотографија и натпреварувај се

Биди креативен, испрати фотографија и натпреварувај се

Периодот на есенските и зимски слави, имендени и други прослави започнува. Трпезата изгледа многу повкусно и побогато кога на неа се сервирани ордеверите илу даските кои секој од нас ги украсува и реди на свој посебен начин 🙂

Покажи ја својата креативност до 08.11.2017 година и учествувај во натпреварот на Пекабеско за избор на највкусен ордевер.

Правилата и наградите прочитај ги на Facebook страната на Пекабеско:

Едноставно е и лесно 🙂 Одете до најблиската продавница, купете ги омилените Пекабеско производи и наредете ги како што мислите дека даската ќе изгледа најдобро. Фотографирајте го ордеверот/даската и испратете го во inbox – от на Facebook страната на Пекабеско.

Со среќа и да победите!

Повеќе рецепти со Пекабеско производи прочитај ТУКА

Пекабеско инвестира над 1.4 милиони евра во нова опрема и машини

Пекабеско донираше млеко и сувомесни производи во Пунктот за бездомници

Пекабеско добитник на високо признание за корпоративна општествена одговорност

Пекабеско донираше 2,4 тони млеко и конзервирана храна за настраданите во поплавите

Пекабеско сертифицирана со ISO 22000 : 2005

Пекабеско донираше пакети со храна за социјално загрозени семејства

singlepost_text