Маска за коса со која не може да се мерат ни најскапи препарати

Маска за коса со која не може да се мерат ни најскапи препарати

Направете совршена маска за коса за мазна, некршлива и здрава и сјајна коса. Се што ви треба е стевија.

Ви требаат 2 лажици маслиново масло, 2 жолчки и ½ лажички прав од стевија кој може да го направите дома ако имате машина за мелење или да го најдете во билна аптека.

Маслото и жолчките се мешаат, па малку по малку се додава стевијата.

Се става смесата од темето надолу.

По 20-30 минути откако ќе ви отстои на коса, само измијте се.

singlepost_text