Направете ги прочуените Моцарт колачи дома

Направете ги прочуените Моцарт колачи дома

Направете ги прочуените Моцарт кугли за кои сите даваме многу пари, и тоа во својата кујна, овој пат во вид на коцки и вкусен десерт.

Подготовката е прикажана во видеото:

Повеќе рецепти со Пекабеско производи прочитај ТУКА

Пекабеско донираше млеко и сувомесни производи во Пунктот за бездомници

Пекабеско добитник на високо признание за корпоративна општествена одговорност

Пекабеско донираше 2,4 тони млеко и конзервирана храна за настраданите во поплавите

Пекабеско сертифицирана со ISO 22000 : 2005

Пекабеско донираше пакети со храна за социјално загрозени семејства

singlepost_text