Ја пресоливте супата или чорбата? Ставете парче од ова во неа, солта ќе исчезне

Ја пресоливте супата или чорбата? Ставете парче од ова во неа, солта ќе исчезне

Сите знаеме дека понекогаш може да сме преморени, или да се заборавиме во работата, па да се занесеме и да го пресолиме јадењето.
Имено, ако сте ја пресолиле супата, ставете во неа парче компир да се свари, и парчето ќе ја собере сета сол во себе.

singlepost_text