Јадете замрзнат лимон – кога ќе чуете зошто ќе ви стане навика

Јадете замрзнат лимон – кога ќе чуете зошто ќе ви стане навика

Сите знаеме колку лековити својства за организмот има лимонот, колку витамини и колку помага, но има еден трик ако го јадете замрзнат. Еве како помага:

Поврзани вести на Gotvi.mk

Брзи домашни пирошки со зденка и маслинки

Рецепт за брза даска кога ќе ви се најават гости

Рецепт за 2 брзи соса за чипс и други грицки

Рецепт за брзо мезе за ненајавени гости

Рецепт за највкусни посни и интегрални грисини тука