Денес завршуваат мајските мебел попусти во Југоекспорт Стил – Еве кои производи се на промоција

Денес завршуваат мајските мебел попусти во Југоекспорт Стил – Еве кои производи се на промоција

Македонскиот синоним за квалитет на мебел, Југоекспорт Стил во текот на овој месец со одлична понуда на мебел попусти.

Над 25 производи можат да се нарачаат уште денес по одлични цени. Мајскиот каталог можете да го погледнете на следниот линк: http://www.jugoexportstil.com.mk/data/catalogues/126/catalogue.pdf

Сите Каталози со попусти можете да ги погледнете на овој линк: http://www.jugoexportstil.com.mk/Home/Promotions

Салоните за мебел на Југоекспорт Стил се лоцирани во Скопје и во Струмица. Точна локација и телефон можете да најдете тука: http://www.jugoexportstil.com.mk/Home/Contact

Прочитај повеќе Gotvi.mk вести:

Неверојатен рецепт со кој може да ги оставите цигарите

Храна која задолжително треба да ја консумираат пушачите

Зошто не смеете да запалите цигара веднаш по јадењето?

Дали знаевте дека ЛИМОНОТ е поефикасен од никотински фластери за одвикнување од пушење?

Никотинот го убива телото – исчистете се со овие намирници