Пекабеско оглас за вработување – Плата од 30.000 денари

Пекабеско оглас за вработување – Плата од 30.000 денари

Најголемиот производител во сувомесната дејност и лидер во производствено-логистичката дејност во Република Македонија, Пекабеско распиша оглас за вработување на 4 комерцијалисти на терен за продажба на смрзната храна – сладолед, зеленчук и месо.

Нето месечната плата изнесува 30.000 денари, а рокот за аплицирање е до 05.06.2017 година. Еве ги останатите детали од огласот:

Повеќе рецепти со Пекабеско производи прочитај ТУКА

Пекабеско инвестира над 1.4 милиони евра во нова опрема и машини

Пекабеско донираше млеко и сувомесни производи во Пунктот за бездомници

Пекабеско добитник на високо признание за корпоративна општествена одговорност

Пекабеско донираше 2,4 тони млеко и конзервирана храна за настраданите во поплавите

Пекабеско сертифицирана со ISO 22000 : 2005

Пекабеско донираше пакети со храна за социјално загрозени семејства