Не давајте богатство за креми против брчки: Ставете ја оваа смеса – помоќна е од ботокс

Не давајте богатство за креми против брчки: Ставете ја оваа смеса – помоќна е од ботокс

Со оваа смеса за лице може да ги фрлите сите креми и да не давате пари за скапи препарати.Оваа маска делука како ботокс и ги чисти брчките како со магично стапче.

 

ВИДЕО: Подготовки за Велигден – бојадисајте Велигденски јајца со ластичиња

ВИДЕО: Бојадисајте Велигденски јајца користејќи чипка

ВИДЕО: Бојадисување на Велигденски јајца на пареа

Прочитајте интересни Gotvi.mk рецепти како предлог за Велигденската трпеза:

Охридски чомлек

ВИДЕО: Како да направите големо чоко Велигденско јајце

Велигденска торта