КРАЛИЦА НА ПИТИТЕ – стави тесто па смеса, доби ФАНТАЗИЈА

КРАЛИЦА НА ПИТИТЕ – стави тесто па смеса, доби ФАНТАЗИЈА

Ова е најубавата пита која сте ја пробале некогаш. Стави тесто, стави смеса со кулен и доби деликатес.
Ова е се што ви треба, не само вкуснот туку и изгледот е фантазија.

ВИДЕО: Традиционално бојадисување на црвени Велигденски јајца

ВИДЕО: Бојадисајте 50 Велигденски јајца со боја во капсули

ВИДЕО: Подготовки за Велигден – бојадисајте Велигденски јајца со ластичиња

ВИДЕО: Бојадисајте Велигденски јајца користејќи чипка

ВИДЕО: Бојадисување на Велигденски јајца на пареа

Прочитајте интересни Gotvi.mk рецепти како предлог за Велигденската трпеза:

Охридски чомлек

ВИДЕО: Како да направите големо чоко Велигденско јајце

Велигденска торта

ВИДЕО: Рецепт за панакота со јагоди