НЕКА БЛЕСКА ТРПЕЗАТА ЗА ВЕЛИГДЕН: Плетена корпа од тесто за вашите јајца

НЕКА БЛЕСКА ТРПЕЗАТА ЗА ВЕЛИГДЕН: Плетена корпа од тесто за вашите јајца

Направете најубава велигденска декороација од тесто. Ви прикажуваме како да подготвите корпа од тесто за вашите јајца.Верувајте, сите ќе  ви завидуваат.

 

Прочитајте интересни Gotvi.mk рецепти како предлог за Велигденската трпеза:

ВИДЕО: Традиционално бојадисување на црвени Велигденски јајца

ВИДЕО: Бојадисајте 50 Велигденски јајца со боја во капсули

ВИДЕО: Подготовки за Велигден – бојадисајте Велигденски јајца со ластичиња

ВИДЕО: Бојадисајте Велигденски јајца користејќи чипка

ВИДЕО: Бојадисување на Велигденски јајца на пареа

 

singlepost_text