Ако мислевте дека туната се јаде свежа или само во сосеви, сте се излажале. Со неа се прават супер деликатеси.
Состојки:
- 1 домат
- 1 конзерва туна
- 1 кромид
- 1лукче
- малку магдонос
- зачини
Подготовка:
- Во огноотпорен сад се редат кругови домат, па кругови кромид, па туна, па лук, магдонос и потоа постапката се повторува.
- Се ставаат зачини по вкус.
- Сето тоа се полева со малку масло и се пече во рерна 15-ина минути на 200 степени.
ВИДЕО: Направете природен пијалок за слабеење од 4 состојки
Како да ослабете според хороскопскиот знак?
Хороскопските знаци и храната – што треба да јадете, а која храна да ја избегнувате
Кое е омиленото јадење на принцот Чарлс?
Добра идеја – Фотографирајте храна на Instagram и бесплатно јадете каде сакате
ФОТО: Ѕирнете во Eqvita – ресторанот за здрава храна на Новак Ѓоковиќ