Овој десерт ќе ве маѓепса…
Состојки:
- 3 јапонски јаболка
- 1 лажица суво грозје
- 1/2 кесичка цимет
Начин на подготовка:
- Ставете ги јапонските јаболка и циметот во блендер. Блендирајте околу минута добро да згусне. Ова истовремено благо ќе го загрее пудингот.
- Префрлете го пудингот во чинија. Додајте суво грозје и малку изрендано мускатно оревче.
Уживајте!
ВИДЕО: Рецепт за еклер чоколадна торта која не се пече
ВИДЕО рецепт: Чоколадна бисквит торта која не се пече
За секоја прослава – Тигар торта
ВИДЕО: Рецепт за домашна чоколадна торта од која застанува здивот
Вистинска уметност: Рецепт за солена торта