Вака сечкано јаболко можете да го носите и на работа и тоа ќе остане свежо.
Ништо не е поубаво од свежо јаболко. Меѓутоа, ако го исечете дома и го понесете на работа – најчесто завршувате со кафеави парчиња кои не се толку пријатни за јадење.
Е, тоа е затоа што цел живот погрешно сечете јаболка!
За да останат свежи, јаболката треба да ги исечете на девет парчиња, а потоа да ги врзете со ластик.
Погледнете го видеото:
Ќе ве врати во детството: Омилениот десерт на сите генерации
Конечно: Највскуниот десерт за кој даваме куп пари: Еве како да го направите дома
Супер рецепт: Леден кафе колач
Нема веќе стоење до шпорет: Колач без печење, совршен за горештините