Luxury kitchen

Никогаш не купувајте кујна во оваа боја – носи несреќа и сиромаштија

Фенг Шуи е древна кинеска техника која ни помага да одбереме прави елементи за куќата и да ги поставиме на правото место, за да имаме среќа, пари и хармонија. Кога се работи за кујната, катчето кое куќата ја претвара во дом, многу е важно каква боја ќе одбереме.Избегнувајте црвена кујна, носи кавги во бракот.

Сината кујна носи финансиски проблеми.

Портокаловата кујна може да ви донесе повеќе килограми.

Нередот во кујната носи несреќа.

Приборот за јадење се чува во фиока, бидејќи ако ги чувате особено ножевите забодени на работната маса, тоа носи несреќа.

Повеќе на Готви.мк:

Крем чорба од тиква и компири

Деликатес во кујната: Компир на поинаков начин

Мусака со печурки

Мусака со карфиол и мисиркино месо

Мусака на ориентален начин

Повеќе рецепти со мелено месо