Бон-тон за во ресторан: Задоволни сте од услугата? – направете го ова

Бон-тон за во ресторан: Задоволни сте од услугата? – направете го ова

Кога сме во ресторан, постојат правила како треба да се однесуваме, како и можности преку приборот за јадењето да покажеме колку сме задобволни од услугата, или пак колку не сме задоволни од неа. Доколку седнавте во ресторан каде келнерите биле услужливи и сте биле задоволни од услугата, тогаш оставете го приборот за јадење како на сликата, бидејќи така поставениот прибор значи дека сте презадоволни од се.

Повеќе вести на Готви.мк

Еспресо и кока кола 90 денари – Погледнете ги овие цени на плажа во Преспа

Викендов во Охрид на плажа – вода 40, еспресо 50 денари

Нес кафе 3,5 евра, тост 4 евра – Погледнете ги цените на оваа плажа кај Никити во Грција

Поскапо во Грција – на иста плажа во Неа Каликратија годинава повисоки цени

ФОТО: 30 денари еспресо на плажа – Еве каде се овие цени

Тост 70 денари, пиво 80 денари – Е ова се добри цени на море!

Кафе и сок 60 денари – Оваа година одиме тука на море

240 денари за цреши, 150 денари за кило праски – еве ги цените за летување во Црна Гора

singlepost_text