(ФОТО) Слаткар: Остај тастатурата и фати се за лопата

(ФОТО) Слаткар: Остај тастатурата и фати се за лопата

„Остајте тоа тастатурите и фатете се за лопата….на луѓево им треба помош!“ – повикува преку својата Facebook страна Марко Маринковиќ – Слаткар.

Тој се вклучи во помошта која огромен број на граѓани, компании и организации ја даваат на настраданите во поплавите кои го зафатија Скопје.

Слаткар дава пример – навистина се фати за лопата и помага. Еве како:

БРАВО: Продиџи ќе донираат за настраданите во поплавите

Фондацијата на Ана и Владе Дивац повикуваат светот да донира за настраданите во поплавите

Пекабеско донираше 2,4 тони млеко и конзервирана храна за настраданите во поплавите

НЕВРЕМЕ: Донации за семејствата на загинатите и настраданите во поплавите – Еве како да помогнете

Еве како да донирате за настраданите во поплавите

singlepost_text