Фондацијата на Ана и Владе Дивац повикуваат светот да донира за настраданите во поплавите

Фондацијата на Ана и Владе Дивац повикуваат светот да донира за настраданите во поплавите

На веб страната на својата фондација, Ана и Владе Дивац информираат и ги повикуваат граѓаните да донираат финансиски средства за настраданите во поплавите кои го зафатија Скопје.

Фотографии од невремемето и штетите кои ги претрпеја дел од жителите на главниот град тие објавија и на социјалните медиуми:

Пекабеско донираше 2,4 тони млеко и конзервирана храна за настраданите во поплавите

НЕВРЕМЕ: Донации за семејствата на загинатите и настраданите во поплавите – Еве како да помогнете

Еве како да донирате за настраданите во поплавите

singlepost_text