Во моментов: Во ТЦ Зебра се собира помош за настраданите во поплавите

Во моментов: Во ТЦ Зебра се собира помош за настраданите во поплавите

„Ги повикуваме сите граѓани кои се во можност да ја поддржат хуманитарната донациска акција за помош на погодените семејства од катастрофалните поплавите. Имаме најави од граѓани кои немаат никакви основни намирници за преживување. Да ја покажеме солидарноста нна дело.“, стои во повикот објавен на Facebook.

Акцијата беше најавена во 16:30 часот во ТЦ „Зебра“ во населбата Капиштец во Скопје.

ФОТО: Facebook

singlepost_text