ВИДЕО: Вака се асфалтира улица за еден ден во Москва

ВИДЕО: Вака се асфалтира улица за еден ден во Москва

Се е кажано во видеото – погледнете колку машини требаа за асфалтирање на Тверската улица во Москва, во рамките на проектот „Моја улица“:

ФОТО: YouTube

singlepost_text