Семејниот одмор на познатиот слаткар

Семејниот одмор на познатиот слаткар

Славниот слаткар Бади Валастро од познатиот серијал „Шефот на слаткарницата“, тргнува на патување со своето семејство. Во новиот серијал „Семејниот одмор на Бади“ го следиме заедно со неговата сопруга, четирите деца и едно камп возило на пат низ Америка во потрага по фантастична храна и семејна авантура.

Бади и сопругата Лиса смислувааат брилијантни правила за патувањето и нивното уникатно искуство. Ќе се хранат со алигатори, ќе приготвуваат познати морски специјалитети, ќе ги разгледуваат опседнатите места во Савана во Џорџија, ќе ја проучуваат американската култура на Грејсленд и Доливуд и ќе посетат уште многу други места. Патувањето на семејството Валастро е исполнето со фантастични искуства.

Следете ги авантурите во новиот серијал од среда, 13 јули во 20 часот на ТЛЦ каналот.

Семејниот одмор на Бади 2

singlepost_text