Внимателно погледнете – 2 трика за да направите крцкав помфрит дома (видео)

Внимателно погледнете – 2 трика за да направите крцкав помфрит дома (видео)

Помфритот е едно од најомилените закуски на голем број од нас, а особено на децата и тинејџерите.

Ако сакате поомилен да им биде вашиот домашен, отколку помфритот купен во сендвичарите, треба внимателно да го изгледате ова видео и да ги запомните двата куринарски совети:

Повеќе видеа со кулинарски рецепти, совети и трикови погледнете тука