ВИДЕО: Како да направите големо чоко Велигденско јајце

ВИДЕО: Како да направите големо чоко Велигденско јајце

Родители, одлична креативна работилница која дома ќе ја направите со вашите деца. Погледнете како во видеото:

Повеќе видеа со кулинарски трикови и совети: https://gotvi.mk/category/tips-tricks/

Прочитајте и:

ВИДЕО: Традиционално бојадисување на црвени Велигденски јајца

ВИДЕО: Подготовки за Велигден – бојадисајте Велигденски јајца со ластичиња

ВИДЕО: Бојадисување на шарени Велигденски јајца на пареа

ВИДЕО: Бојадисајте Велигденски јајца користејќи чипка

Велигденска торта

Погача