ВИДЕО: Мафин рози од јаболко

ВИДЕО: Мафин рози од јаболко

Многу вкусно, но и неверојатно декоративно. Пишаниот рецепт за рози од јаболка прочитајте го тука, а повеќе детали во видеото:

Повеќе видеа со кулинарски рецепти, трикови и совети тука