ВИДЕО: Излупете компир за 5 секунди

ВИДЕО: Излупете компир за 5 секунди

Лупењето на варен компир знае да биде многу досадна и тешка работа. Во ова видео ви откриваме како да го излупите компирот буквално за 5 секунди:

Повеќе видеа со кулинарски совети и трикови тука