Haute Cuisine – Gotvi.mk препорака за филм #4

Haute Cuisine – Gotvi.mk препорака за филм #4

Биографска приказна за Danièle Delpeuch и нејзиниот избор за личен Шеф во претседателската кујна на Франсоа Митеран.

Како ќе ја прифати стариот персонал во кујната на Елисејската палата, погледнете во оваа вкусна комедија 🙂

singlepost_text