Mostly Martha – Gotvi.mk препорака за филм #3

Mostly Martha – Gotvi.mk препорака за филм #3

Секоја приказна за голема љубов започнува некаде. Оваа започнува во кујната на Марта, чија единствена љубов и страст дотогаш е храната и готвењето.

Приказната почнува да се развива кога Марта решава на менито да додаде малку Италијанска кујна…

singlepost_text