No Reservations – Gotvi.mk препорака за филм #2

No Reservations – Gotvi.mk препорака за филм #2

Кетрин Зета Џонс е неприкосновен Шеф на кујна во елитен ресторан во Њу Јорк.

Нејзиниот живот целосно се менува откако станува старател на неговата внука…

singlepost_text