Шеф – Gotvi.mk препорака за филм #1

Шеф – Gotvi.mk препорака за филм #1

Тој е главен готвач во ресторан и сака да готви според своите кулинарски инстинкти. Меѓутоа, сопственикот на ресторанот бара од него стриктно да се држи до јадењата од менито.

Главниот готвач ја губи работата и се одлучува да отвори мини ресторан лоциран во камион за продажба на храна. И тука почнува авантурата…

singlepost_text