Анкета: Кој маркет треба да дојде на местото на Carrefour во Сити Мол?

Анкета: Кој маркет треба да дојде на местото на Carrefour во Сити Мол?

Откако престана со работа маркетот Carrefour се отворија многу дилеми како и зошто дојде до тоа. Но, тоа е друга тема.

Gotvi.mk ве прашува: Кој маркет според вас треба да дојде на местотот на Carrefour во Сити Мол?

Каде ги купувате состојките за готвење по најповолни цени и каде најмногу уживате во пазарењето – Тинекс, Веро, Рамстор, СП Маркет, КАМ, Зур, Жито, Дон, Рептил, Принц, Стокомак, Туш или некој друг?

Пишете ни го вашиот избор и мислење во коментар под оваа статија.

Рамстор на местото на Карфур во Сити Мол – прочитај тука

singlepost_text