Tag: џогер

Tips & Tricks

Корисен совет: Како да ги освежите и исчистите сунѓерите и џогерот

После напорниот ден на чистење на вашиот дом или работни простории, освен заморот кој вие го чуствувате, потребно е и да ги освежите и исчистите сунѓерите и џогерот кој сте ги користеле. Секако, целта е да можете повторно да ги употребувате, односно да не мора премногу често да купувате нови. […]