Tag: ронат

Tips & Tricks

Како да го продолжите рокот на дрвените лажици – вака нема да се ронат

Сите знаеме дека дрвените лажици за готвење се многу корисни и практични, но по одредено време почнуваат да се ронат и да застаруваат.За да ви траат подолго, следете ги овие чекори: По секоја употреба добро мијте ги под млаз со топла вода, со минимално користење детергент за садови. Може да […]