Tag: предновогодишна забава

Повеќе, Препораки, Ресторани

Дневна новогодишна забава во „Македонско село“

Доколку сакате поразлична забава пред големата вечерна прославата за новата година, „Македонско село“ има одличен предлог. Во комплексот „Македонско село“, на 31 декември ќе се случи најдобрата дневна новогодишна забава. Забавата се организира на чардакот на ресторанот Македонски Ан со почеток од 12:00 часот. „За време на дневната забава, гостите […]