Tag: поскапување

Повеќе

Поскапување на цигарите – еве која храна ќе ви помогне да се откажете од пушењето

Од петок малопродажната цена на цигарите се очекува да се зголеми за 3 денари според календарот за зголемување на акцизите, пишуваат денеска дел од медиумите. Измените во Законот за акцизи донесени пред три години предвидуваат етапно поскапување на цигарите во наредните 10 години. Но, како полесно да се откажете од […]