Tag: пајак

Tips & Tricks

Ако го ставите ова во домот веќе нема да видите пајак – пробајте!

Постојат намирници кои помагаат да ги држиме пајаците подалеку од нашите домови. Иако велат дека носат пари, сепак, подобро е да ги нема во домот.Оцетот помага поради силниот мирис пајаци, комарци и муви да не стапнат во вашиот дом. Помешајте вода и оцет во сооднос 2:1 и ставете ја смесата […]