Tag: намалување

Повеќе

Големо намалување на цените на сендвичите во „Седмица“

Популарната сендвичара „Седмица“ од 28 август по повод 30 години од постоењето ги намалува цените на сендвичите и пијалаците. Според она што може да се види на рекламниот флаер, промоцијата ќе трае од 28 август до 7 септември и сендвичите ќе чинат 100 денари, една лименка сок 20 денари, а […]

Tips & Tricks, Повеќе, Препораки

Без диета и вежбање – 5 совети за лесно симнување на килограмите

Слабеењето е повторно во мода затоа што се приближуваме до одморот, а пролетните денови ги донесоа и вообичаените проблеми со облеката која досега висеше во плакарот и ја чекаше сезоната. Овие 5 здрави навики ќе го забрзаат топењето на насобраното сало и симнувањето на килограмите без диета и вежбање. 1.Јадете […]