Tag: мравки

Tips & Tricks

Никогаш веќе нема да имате мравки дома – спасот чини 10 денари

Сите знаеме колку здодевни знаат да бидат мравките и колку главоболки можат да ни создадат кога ќе ги видиме во домот. Ви нудиме генијални и евтини трикови како засекогаш да му кажете збогум на овој проблем. ЦИМЕТ Мравките не сакаат цимет, па веднаш ќе избегаат од него. Лоцирајте го местото […]

Повеќе

Мравки по дома? Направете природен рецепт со кој повеќе нема да ги видите

Летото е период кога повеќето луѓе бараат помош и совети како да се ослободат од мравките во куќата. Дератизациските производи се многу опасни за нашето здравје, а во некои случаи можат да предизвикаат отежнато дишење, кашлање и гушење. Наместо користење на штетни хемикали за ослободување на мравките, најпрво испробајте го […]